Tuesday, June 8, 2010

Baca Artikel Dapat Duit


BACA ARTIKEL DAPAT DUIT

yes... i x tipu punya...
this is what i'm doing now to earn extra income
well, i mmg jenis yg never trust skim cepat kaya etc.
Mcm2 email i dpt about this scheme, tp satu pon i x pnah join
until one day i met this very valuable link...
i tried myself, buat sdiri je dulu selama 1 month, after i nmpk hasil dia, then only i berani nak promote kat kekwn...

Nak try? No harm at all... here's the LINK


  • no payment needed - xyah kuar duit 1 sen pon, just register for free

  • x perlu carik downline, tapi kalo u rajin buat referral, u dpt lah duit lebih. Sbl ni i buat sensorg jek, xde referral pon, still success. Dapat gak income...

  • X perlu beli brg apa pon, sbb dia x jual apa2 brg. Just buat keje (membaca).

  • X perlu download apa2.

  • X perlu buat website. Kita cuma keje kat website dia (baca je apa artikel yg ada kat website tu)

  • xde specific time nak buat keje.. kalo ada masa bacalah artikel, xde masa xyah bacalah... senang sgt

  • lepas baca artikel, just tolong diorg sket, rate kan je artikel tu (according to ur satisfaction lah. Rating dia dari 1 - 5 (five-likert scale))

  • ini mmg bukan duit auto... u kna buat keje sket, tp kejenya cukup senang lah. Kalau u guys harapkan duit tu masuk sdiri mmg saya xleh tolong unless u guys rajin carik referral.

  • Utk setiap referral, u akan dapat $5 (dollar k). Kalau u tolong refferer u, insyaAllah org lain pon akan tolong u bila u buat referral nnt. Allah sentiasa membalas perbuatan baik, jangan risau.

  • Brp byk u leh dpt? Depend on brp rajin u baca lah. Lg byk u baca n rate, lg byk u dpt lah...

  • Kadar payment depend on the length of the article, kalo pjg, mahal sket, kalo pendek murah sket.

  • So far, i jadikan bnda ni hobi i. Pantang ada masa terluang kat ofis, i mesti baca artikel... almaklumlah nak dpt duit kan...

  • i suka keje yg leh nmpk physical, x suka keje2 skim cepat kaya atau seangkatannya. Yg ni i nmpk mana duit i dtg. i buat keje sket, i dpt duit. i buat keje byk i dpt lebih... Simple n easy

  • Kalo nak kaya raya sampai dapt beribu2 sebulan tu i x berani nak gerenti lah.. tp kalo nk tmbh income, insyaAllah ratus2 boleh... Mmg x byk tp pada i dah memadai, sbb keje nya pon senang.. sekali lg i nak ingatkan, keje ni utk tambah pendapatan.

  • Cuba lah register... hopefully kita sama2 sukses...

  • TIPS : Kalau nak income lebih, buat lah referral kat kekawan... i x dpt apa pon kalao u yg buat referral urself sbb ni bukan MLM (just a tip).

  • Those yg interested leh la KLIK SINI

  • Kalau x interested, xpe... ada byk lg peluang lain yg u guys leh pilih kat internet nie... mcm2 keje online yg ada skang nie... apa pon harap kita sama2 bjaya dlm mana2 bidang yg kita pilih...

  • Thanx guys coz sudi baca sampai sini.

  • LINK : BACA ARTIKEL DAPAT DUIT

Kalau u guys dah join & rasa benda nie valuable, tinggallah comment kat blog i or be my follower... i'll really appreciate it...


CLICK TO REGISTER FOR FREE

Remember: U do not need to invest a single cent, but u'll get paid. That's All!


KALAU U JOIN YG NIE... KESABARAN MMG PERLU.. SBB YG NI DUIT SLOW SIKIT.
TP SLOW PON SMUANYA DLM DOLLAR ($) ONCE U DAH DPT BR U RASA TITIK PELUH U MMG BERBALOI... CUMA PERLU RAJIN N TEKUN ITU SAHAJA... MODAL PON DAH XYAH KUAR PON


Kalau ada pa2 yg x faham ke, nak extra clarification ke.. pls do not hesitate to email me : 8xtracash@gmail.com
Thanx guys



_

9 comments:

  1. u.. i nak tny..
    die kate payment gune paypal..
    tp i xpena gune paypal la.. cane ea..
    register is free kan.. tp then bile i nak amek duit tu kene charges ape2 ke..

    ReplyDelete
  2. O deyla,
    yup mmg kna guna paypal utk tebus duit u tu
    DUn wori..kalo x pnah guna paypal or x penah ada account aypal pon xpe
    PAYPAL ni selamat, alhamdlulillah dah berjuta pengguna paypal dari seluruh dunia sekarang ni.. blom ada kes pelik2 lagi.
    U just create account paypal u tu. X perlu verify card credit, sbb u guna paypal utk terima duit, dan bukannya utk beli brg. OK. Wpon dia mintak u verify credit card, xyah buat, xpe. Xde effect apa2. Bila duit u dah ada dlm account paypal tu, u akan dpt kuarkan thru mana2 local bank kat mesia nie.

    ReplyDelete
  3. oohh... so lau nk tebus duit xpyh pki paypal kan??

    hee tenkiu2 sgt2..

    ReplyDelete
  4. u.. i kene sign up pay pal yg mane ye.. personal or premier

    ReplyDelete
  5. deyla...
    nak tebus kna ada akaun paypal..sbb duit kita akan dimasukkan ke akaun paypal nnt
    u just create a 'PERSONAL' account...

    ReplyDelete
  6. kalau wat personal acc..nti dia akan mintak credit card no...last skali..nk letak pe lau xda kredit kad?(csc)...n mtk expired date plak?how?

    ReplyDelete
  7. oohh kat paypal tu, xyah kasi credit card number pon xpe... mmg dia akan mintak, tp x wajib bagi... saya pon x bg info credit card saya kat paypal.. sbbnye.. kredit card tu hanya perlu kalau cik nak beli brg online je.. kalau sekadar nak terima byrn online, x perlukan malumat kredit kad langsung tau...

    ReplyDelete
  8. SO u da join brapa lama ni? how to open paypal account?

    ReplyDelete
  9. QUANTUM BINARY SIGNALS

    Get professional trading signals delivered to your cell phone daily.

    Follow our signals right now and gain up to 270% daily.

    ReplyDelete